Villas Fox SL: n tietosuojakäytäntö

Villas Foxissa, johon pääsee osoitteesta www.villasfox.com, yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää sellaisia ​​tietoja, joita Villas Fox kerää ja tallentaa ja kuinka käytämme niitä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille niiden tietojen suhteen, jotka he jakavat ja / tai keräävät Villas Foxissa. Tätä käytäntöä ei sovelleta mihinkään offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta kerättyihin tietoihin. Tietosuojakäytäntömme luotiin Tietosuojakäytännön online-generaattori.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksymme sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan, tehdään sinulle selväksi siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi ja / tai liitetiedostot, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut tiedot, jotka voit valita antamasi.

Kun rekisteröit tiliä, saatamme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien kohteita, kuten nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietosi

Käytämme kerättyjä tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpidä ja ylläpidä verkkosivustoamme
  • Paranna, räätälöi ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi miten käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Viesti kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, päivitysten ja muiden verkkosivustoon liittyvien tietojen toimittamiseksi sekä markkinointi- ja mainostarkoituksiin.
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Löydä ja estä petokset

Lokitiedostot

Villas Fox noudattaa tavallista lokitiedostojen käyttöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki isäntäyritykset tekevät tämän ja osa isännöintipalvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrän. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, Villas Fox käyttää 'evästeitä'. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien kävijöiden mieltymykset, ja verkkosivuston sivut, joihin kävijä on päässyt tai käynyt. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjien kokemus mukauttamalla verkkosivujemme sisältöä kävijöiden selaintyypin ja / tai muun tiedon perusteella.

Lue lisätietoja evästeistä "Mitä ovat evästeet" evästeiden suostumuksesta.

Mainontakumppanien tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi Villas Foxin jokaisen mainoskumppanin tietosuojakäytännön.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web Beaconeja, joita käytetään niiden mainoksissa ja linkeissä, jotka näkyvät Villas Foxissa ja jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimelle. He saavat IP-osoitteesi automaattisesti, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai yksilöimään vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisältö.

Huomaa, että Villas Foxilla ei ole pääsyä näiden kolmansien osapuolien mainostajien käyttämiin evästeisiin eikä hallita niitä.

Kolmannen osapuolen Tietosuojakäytännöt

Villas Foxin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme tutustumaan tarkemmin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA: n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n nojalla Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyydä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilötietojen osat, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki kuluttajan henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt.

Pyydä yritystä, joka myy kuluttajan henkilökohtaisia ​​tietoja, älä myy kuluttajan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Käyttöoikeus - Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilökohtaisista tiedoista. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää, että oikaistamme kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että me täydentämme tietoja, jotka uskot olevan puutteellisia.

Oikeus poistaa - Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lasten suojelun lisääminen internetin käytön aikana. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan online-toimintaa.

Villas Fox ei tietoisesti kerää mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos luulet lapsesi toimittaneen tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme pikaista poistaa tällaiset tiedot rekisteristämme.

Kiinnittää sen

Asiakkaiden arvostelut

"Olimme kokonaan Espanjan kiinteistömarkkinoiden aloittelijoita. Andy ja Sorelle kuuntelivat vaatimuksiamme ja esittelivät meille useiden kiinteistöjen ympärillä. Tämän tuloksena saattiin päätökseen ostoksemme 30. toukokuuta. Koko prosessin aikana ne olivat erittäin miellyttäviä, ammattitaitoinen ja kärsivällinen. Suosittelisin niitä kenellekään. "


Barrie ja Jayne Southern
Maanantai 06 kesäkuu 2016